Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
 

Uređenje kupaonice

kupaoniceKupaonice su najčešće prostorije u kojoj započinju i završavaju vaše svakodnevne aktivnosti, upravo zbog toga kupaonice bi trebale biti tople i privatne prostorije u svakoj kući, prostorija gdje možete otići i opustiti se uz umirujuće djelovanje luksuznog masažnog tuša ili u kadi ispunjenoj mjehurićima te se na taj način osloboditi od svih svakodnevnih naprezanja. Upravo iz tog razloga prilikom opremanja kupaonice pokušajte napraviti vlastitu spa oazu u vašem domu, ukoliko imate prostora osim hidromasažnog tuša i hidromasažne kade svakako razmislite i o postavljanju mini saune u vašu kupaonicu, na tržištu možete pronaći razne već gotove mini saune ili ju možete dati izraditi pomjeri i narudžbi, cijene sauna su više nego pristupačne te su na taj način dostupne svakome.

Kod uređenja kupaonice prije svega valja napraviti plan uređenja kupaonice stoga stavite na papir ideje i sve elemente koje ćete koristiti prilikom uređenja kupaonice, na taj način možete napraviti vlastiti plan uređenja i na taj način uvidjeti što vas očekuje prilikom uređenja i dobiti konačne rezultate koje želite vidjeti. Iz plana uređenja kupaonice vidjet ćete što vam je i sve potrebno te na taj način možete planirati troškove za sanitarije, keramičke pločice i armature, ali prilikom izrade troškovnika imajte u vidu i troškove majstora osim ukoliko ne planirate napraviti kupaonicu po uradi sam sistemu. Nakon što saznate što vam je sve potrebno za kupaonicu lako ćete odrediti koliko će vas to koštati te na taj način napravite proračun i planirajte radove.

Kad kupujete keramičke pločice, sanitarije, kupaonski namještaj i ostale kupaonske potrepštine možda ćete se iznenaditi koliko je različitih stilova uređenja kupaonice od elegantnog do casual stila sve je u paseu, stoga definirajte u kojem biste i kakvom stilu uredili vlastitu kupaonicu, a tada se raspitajte o modelima i bojama koje su dostupne. U ovom trenu možda ćete naići na prepreke prilikom odabira stila i željene boje jer neki proizvođači nude samo određene boje stoga budite spremni na kompromis ili jednostavno odlučite se za kombinaciju vječno bijele boje sanitarija s naprimjer sivim keramičkim pločicama. Kombinacija sive i bijele boje keramičkih pločica u Vašoj kupaonici djeluje minimalistički i stvara se spokojan izgled kupaonice. Korištenjem prirodnih materijala posebice drva stvara se ugodan i topao ambijent unutar svakog interijera pa tako i kupaonice.

O S T A L I Č L A N C I:
Hidromasažne tuš kabine
Hidromasažne kade
Kupaonice

Sanitarije
Kupaonica

 

 VRATA
PROZORI
DRVO
ALUMINIJ
PVC

www.vrata-prozori.com

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice