Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
Uređenje doma

stolarijaUređenje doma je proces koji traje neprestano dok god živimo u nekom našem prostoru. Uvijek ima mjesta za izmjene i dopune životnog prostora, ponekad je potrebno zamjeniti komad namještaja zbog dotrajalosti, a ponekad jer želimo nešto bolje i ljepše. Koji god razlog imali za uređenje ili preuređenje vašeg doma, vodite računa da nije uredu samostalno donositi odluke kada je u pitanju uređenje doma. Kod uređenja podjednako bi trebali sudjelovati svi ukućani, a zajedničkim pronalaženjem kompromisa stvorit ćete jedinstvenu zasebnu cjelinu unutar vašeg doma.


Kuhinje
kuhinjaKuhinje su odavno preuzele ulogu ključne prostorije gotovo u svakom domaćinstvu, u kuhinji se boravi najviše vremena ne samo zbog pripreme jela, u kuhinji se i kuha ali i jede počevši od jutarnjeg doručka do kasnovečernjeg zalogaja, u kuhinji se i pije kava, a tu se i najviše susrećemo s ostalim ukućanima. U mnogim kućama i stanovima kuhinja je povezana s ostatkom prostora najčešće dnevnim boravkom ili blagovaonicom, a nerjetko je odvojena samo kakvim pultom ili kuhinjskim otokom.


Kupaonice
kupaoniceKupaonica je prostorija koja je svojevrsna priča za sebe, kupaonice su proteklih nekoliko godina u potpunosti transformirane u privatne kućne wellnes i spa oaze koje svojim izgledom ponekad ostavljaju bez daha, a samim time osiguravaju nam da se u njima ugodno osjećamo. .

O S T A L I Č L A N C I:
Pvc stolarija
Samostojeće svjetiljke
Dječje sobe
Stolarija
Namještaj
Namještaj po mjeriBOJE I LAKOVI

OLINE
WEB
TRGOVINA

www.kgm.hr

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice