Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
Uređenje doma

stolarijaUređenje doma je proces koji traje neprestano dok god živimo u nekom našem prostoru. Uvijek ima mjesta za izmjene i dopune životnog prostora, ponekad je potrebno zamjeniti komad namještaja zbog dotrajalosti, a ponekad jer želimo nešto bolje i ljepše. Koji god razlog imali za uređenje ili preuređenje vašeg doma, vodite računa da nije uredu samostalno donositi odluke kada je u pitanju uređenje doma. Kod uređenja podjednako bi trebali sudjelovati svi ukućani, a zajedničkim pronalaženjem kompromisa stvorit ćete jedinstvenu zasebnu cjelinu unutar vašeg doma.


Kuhinje
kuhinjaKuhinje su odavno preuzele ulogu ključne prostorije gotovo u svakom domaćinstvu, u kuhinji se boravi najviše vremena ne samo zbog pripreme jela, u kuhinji se i kuha ali i jede počevši od jutarnjeg doručka do kasnovečernjeg zalogaja, u kuhinji se i pije kava, a tu se i najviše susrećemo s ostalim ukućanima. U mnogim kućama i stanovima kuhinja je povezana s ostatkom prostora najčešće dnevnim boravkom ili blagovaonicom, a nerjetko je odvojena samo kakvim pultom ili kuhinjskim otokom.


Kupaonice
kupaoniceKupaonica je prostorija koja je svojevrsna priča za sebe, kupaonice su proteklih nekoliko godina u potpunosti transformirane u privatne kućne wellnes i spa oaze koje svojim izgledom ponekad ostavljaju bez daha, a samim time osiguravaju nam da se u njima ugodno osjećamo. .

O S T A L I Č L A N C I:
Pvc stolarija
Samostojeće svjetiljke
Dječje sobe
Stolarija
Namještaj
Namještaj po mjeri

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice