Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
 


Sanitarije

Sanitarije za kupaonicu u posljednje vrijeme kupuju se u kompletu sa cijelom kupaonicom, no ukoliko ipak želite vlastitu kupaonicu po svojim idejama i zamislima morat ćete obići nekoliko trgovina koje prodaju kupaonske sanitarije i kupaonsku galanteriju i tamo pokušajte pronaći pipe, keramičke pločice, umivaonik, kadu, tuš kabinu i sve ostalo što vam je potrebno za opremanje kupaonice. Bez obzira radi li se adaptacija kupaonice ili opremate novu kupaonicu vjerujemo kako ćete pronaći sanitarije koje će se savršeno uklopiti u vašu novu kupaonicu i koje će pristajati keramičkim pločiocama koje ste namjenili postaviti u kupaonicu.

Sanitarije se u nekim slučajevima mogu kombinirati pa tako možete pronaći kadu, wc školjku i umivaonik od tri različita proizvođača no ipak stilski donekle usklađena pa se stoga mogu postaviti u istu prostoriju. No takav pothvat ipak nije jednostavan i zahtjeva dosta vremena prilikom opremanja i uređenja kupaonice i pronalaska sanitarija za vašu kupaonicu, a nerjetko se desi da ipak nije moguće napraviti kombbinaciju sanitarija ma koliko se ona vama dopadala.

Kada kupujete sanitarije svakako se raspitajte kod trgovca i dobavljača kojom je tehnologijom i od kojeg materijala napravljena određena sanitarija, jer u današnje vrijeme moguće je pronaći stvarno svašta, stoga treba biti i na neki način oprezan te nikako ne kupovati jeftine sanitarije koje će trebati mijenjati kroz koju godinu.

Kupaonica se oprema jednom u životu stoga ne štedite na sanitarijama i kupite kvalitetne i lijepe sanitarije koje će oplemeniti izgled svake kupaonice i koje će osim što će biti lijepe biti i funkcionalne, no možda najbitnije od svega je da vaše sanitarije bude lako održavati i da pritom ne morate koristiti neka specijalna sredstva za održavanje što zna biti slučaj sa nekim proizvođačima sanitarija od raznih materijala.

O S T A L I Č L A N C I:

Hidromasažne tuš kabine
Hidromasažne kade
Kupaonice
Kupaonica
Uređenje kupaonice
Sanitarije

Kupaonice


 

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice