Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
 


Sanitarije

Sanitarije za kupaonicu u posljednje vrijeme kupuju se u kompletu sa cijelom kupaonicom, no ukoliko ipak želite vlastitu kupaonicu po svojim idejama i zamislima morat ćete obići nekoliko trgovina koje prodaju kupaonske sanitarije i kupaonsku galanteriju i tamo pokušajte pronaći pipe, keramičke pločice, umivaonik, kadu, tuš kabinu i sve ostalo što vam je potrebno za opremanje kupaonice. Bez obzira radi li se adaptacija kupaonice ili opremate novu kupaonicu vjerujemo kako ćete pronaći sanitarije koje će se savršeno uklopiti u vašu novu kupaonicu i koje će pristajati keramičkim pločiocama koje ste namjenili postaviti u kupaonicu.

Sanitarije se u nekim slučajevima mogu kombinirati pa tako možete pronaći kadu, wc školjku i umivaonik od tri različita proizvođača no ipak stilski donekle usklađena pa se stoga mogu postaviti u istu prostoriju. No takav pothvat ipak nije jednostavan i zahtjeva dosta vremena prilikom opremanja i uređenja kupaonice i pronalaska sanitarija za vašu kupaonicu, a nerjetko se desi da ipak nije moguće napraviti kombbinaciju sanitarija ma koliko se ona vama dopadala.

Kada kupujete sanitarije svakako se raspitajte kod trgovca i dobavljača kojom je tehnologijom i od kojeg materijala napravljena određena sanitarija, jer u današnje vrijeme moguće je pronaći stvarno svašta, stoga treba biti i na neki način oprezan te nikako ne kupovati jeftine sanitarije koje će trebati mijenjati kroz koju godinu.

Kupaonica se oprema jednom u životu stoga ne štedite na sanitarijama i kupite kvalitetne i lijepe sanitarije koje će oplemeniti izgled svake kupaonice i koje će osim što će biti lijepe biti i funkcionalne, no možda najbitnije od svega je da vaše sanitarije bude lako održavati i da pritom ne morate koristiti neka specijalna sredstva za održavanje što zna biti slučaj sa nekim proizvođačima sanitarija od raznih materijala.

O S T A L I Č L A N C I:

Hidromasažne tuš kabine
Hidromasažne kade
Kupaonice
Kupaonica
Uređenje kupaonice
Sanitarije

Kupaonice


 VRATA
PROZORI
DRVO
ALUMINIJ
PVC

www.vrata-prozori.com

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice