salon namještaja, kika, solidum, lesnina, lateran, Harvey Norman, namještaj, uređenje doma">
Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
Salon namještaja

stolarijaKada je u pitanju opremanje doma najbitniji dio se svede na namještaj, no tada nastaje problem koji salon namjetaja odabrati za kupnju novog namještaja. Svaki salon namještaja privlači kupce raznim akcijama, popustima i sličnim stvarima, no na to nikako ne biste trebali obraćati pozornost. Predlažemo da odvojite jedan dan vremena za obilazak i razgledavanje salona namještaja i pronalaženje namještaja za Vaš stan, znamo da je nemoguće to odraditi u jednom danu i ne može se sve obići i vidjeti no obiđite i razgledajte to je jedini način da vidite što sve pojedini salon namještaja nudi i prodaje. Birajte namještaj koji vam se sviđa i koji je kvalitetan, predlažemo da se ne povodite za raznim akcijama i sniženjima ukoliko ona uistinu nisu isplativa. Razmislite prije nego kupite namještaj o svim bitnim detaljima te da li će se uklopit u ostatak stana i stil uređenja.


Lesnina
Lesnina je tvrtka, koja je već 60 godina poznata svakom hrvatskom kupcu. Znanje, iskustvo i uvažavanje zajedničkog poslanstva tvrtke, doveli su Lesninu na mjesto vodećeg trgovca u opremanju doma u regiji. Tvrtka Lesnina utemeljena je 1949. godine pod imenom LES, a 1956. godine preimenovana je u LESNINA, trgovačko poduzeće za trgovanje drvom, drvenim proizvodima, namještajem i građevinskim materijalom.


Kika
Ljepši život i osobno uređenje doma - najviša kvaliteta za najbolju cijenu. kika nudi obilje rješenja za uređenje doma i kućanskih potrepština za svaki ukus i svaki novčanik.


Solidum
Trgovački Centar Solidum - Najveći centar za opremanje interijera. Devedeset različitih proizvođača, uvoznika i distributera u svojim salonima na 40.000 m2


Lateran
Osim namještaja Lateran u svojoj ponudi ima i niz programa koji pomažu kupcu da oplemeni i oživi svoj prostor i namještaj prije svega bismo spomenuli razne dekorativne vaze i zdjele, košare, zavjese, posteljine, prekrivače, prostirke i mnoge druge stvari koje dom mogu učiniti toplijim, a ljude sretnijim i zadovoljnijim.


Harvey Norman
U zagrebačkom trgovačkom centru King Cross Harvey Norman prostire se na 9.000 kvadratna metra. Poznati svjetski trgovački lanac namještaja, elektroničke i računarske opreme Harvey Norman otvorio je 18. listopada svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj.

O S T A L I Č L A N C I:
Pvc stolarija
Alu stolarija
Drvena stolarija
Namještaj po mjeri

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice