Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
 
Namještaj
kuhinje
dnevne sobe
kupaonice
dječje sobe
spavaće sobe
sobe za mlade
ormari
namještaj po mjeri
kuhinje po mjeri
stolarija

Namještaj za kuću i stan u današnje vrijeme može zadovoljiti gotovo sve Vaše prohtjeve prilikom uređenja interijera. Proizvođači namještaja u posljednje vrijeme ne vode brigu samo o dizajnu i obliku namještaja, već pokušavaju izraditi što funkcionalniji namještaj, tako se već odavno na određenim komadima namještaja mogu pronaći neki detalji koji olakšavaju svakodnevni život i korištenje nekog prostora.

U nekim sjedećim garniturama postoje ormarići ili police za odlaganje čaša, tanjura ili štampe što znači da možete kupiti stolić bez polica jer imate gdje drugdje ostavljati stvari, stoga svakako prilikom kupnje namještaja obratite pozornost na razne funkcije koje neki komadi namještaja mogu obavljati. Naravno prilikom kupnje namještaja veliku pažnju posvećujemo samom izgledu namještaja i kako će se određeni namještaj uklopiti u naš interijer, no svakako bi valjalo obratiti pažnju na materijal od kojega je namještaj napravljen.

Bez obzira kakav namještaj kupujete i bez obzira u kojoj će on prostoriji biti dobro je da je namještaj izrađen od masivnog drveta. Iako se danas namještaj masovno izrađuje od iverala i raznih drugih pločastih materijala uvijek dajte prednost namještaju koji je izrađen od prirodnog masivnog drveta jer takav namještaj je znatno dugovječniji i zdraviji jer ne sadržava nikakve kemijske sastojke kao iverali koji se lijepe raznim formaldehidima i presvlače raznim folijama.

 

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice