Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
Interijeri

stolarijaU zatvorenom prostoru ili interijeru današnjim načinom života provodimo gotovo više od 90% svog vremena. Naravno stoga da nam je važno kako će interijeri u vlastitom domu u kojem i provodimo najviše vremena izgledati. Često smo vrlo neodlučni kako bismo ispunili prostor namještajem, kakve boje bi pasale u našem interijeru i kako svoj životni prostor učiniti još boljim i kvalitetnijim za svakodnevni život. Biramo samo najbolje i najkvalitetnije materijale pokušavajući pritom vlastitom interijeru udahnuti dašak vlastite osobnosti kako bismo se u vlastitim interijerima osjećali maksimalno ugodno i opušteno.

Interijeri se mogu urediti na tisuće različitih načina, a osobnost nekog interijera može se izraziti koristeći unikatne podne obloge, tapete, namještaj, boje za zidove, zavjese i sitne detalje kao što su slike, utičnice i prekidači te vrata ili tepisi i tepisoni.

Ukoliko prostor dijelite s ostalim ukućanima svakako se posavjetujte sa njima oko nabavke bilo koje stvari za kuću i stan, iako je nemoguće udovoljiti svim željama i potrebama svakog ukućana, svakako je moguće pronaći kompromis kada je u pitanju opremanje i uređenje interijera.

O S T A L I Č L A N C I:
Kuhinje
Spavaće sobe
Dnevne sobe
Dječje sobe
Namještaj po mjeri
Stolarija
BOJE I LAKOVI

OLINE
WEB
TRGOVINA

www.kgm.hr

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice