Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
Interijeri

stolarijaU zatvorenom prostoru ili interijeru današnjim načinom života provodimo gotovo više od 90% svog vremena. Naravno stoga da nam je važno kako će interijeri u vlastitom domu u kojem i provodimo najviše vremena izgledati. Često smo vrlo neodlučni kako bismo ispunili prostor namještajem, kakve boje bi pasale u našem interijeru i kako svoj životni prostor učiniti još boljim i kvalitetnijim za svakodnevni život. Biramo samo najbolje i najkvalitetnije materijale pokušavajući pritom vlastitom interijeru udahnuti dašak vlastite osobnosti kako bismo se u vlastitim interijerima osjećali maksimalno ugodno i opušteno.

Interijeri se mogu urediti na tisuće različitih načina, a osobnost nekog interijera može se izraziti koristeći unikatne podne obloge, tapete, namještaj, boje za zidove, zavjese i sitne detalje kao što su slike, utičnice i prekidači te vrata ili tepisi i tepisoni.

Ukoliko prostor dijelite s ostalim ukućanima svakako se posavjetujte sa njima oko nabavke bilo koje stvari za kuću i stan, iako je nemoguće udovoljiti svim željama i potrebama svakog ukućana, svakako je moguće pronaći kompromis kada je u pitanju opremanje i uređenje interijera.

O S T A L I Č L A N C I:
Kuhinje
Spavaće sobe
Dnevne sobe
Dječje sobe
Namještaj po mjeri
Stolarija


 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice