Interijeri i namještaj
online magazin za ugodniji životni prostor
 

Dječje sobe

dječja sobaDječja soba stalno trpi promjene i teško je da će djetetu dulje vremena poslužiti ista soba i isti način uređenja. Djete raste pa se tako i mijenjaju njegove potrebe, u početku potrebne su osnovne stvari krevet, ormar, no kako će djete napredovati tako će se pojavljivati i potreba za dodatnim detaljima, kao što su ormari ili kutije za igračke, pisaći ili radni stol, stolica, stalak za tv, igraće konzole . . . I tko zna šta sve još

Naravno prilikom opremanja sobe bitno je da li je soba za curicu ili za dečka, treba se odlučiti za boju zidova i namještaja. Danas na tržitu postoje razne dječje sobe napravljene po tematici nekog dječjeg filma ili animiranog filma, a namještaj za dječju sobu sa likovima iz crtića može se pronaći u nekim trgovinama.

Bitno je da djetetu kasnije kad malo poraste dozvolite da sam odabere ili uredi sobu kako bi ono htjelo, ipak to je dječja soba pa neka ju djete uredi kako ono želi, na taj način puno više će cjeniti prostor u kojem se nalazi i poštivati će i ostale stvari.

Planiranje dječje sobe

Sobe za mlade

Dječje sobe Giessegi


 

 

uređenje doma
uređenje stana
uređenje kuće
bojanje zidova
zavijese
cvijeće
rasvjeta
ukrasni kamen

eksterijeri
uređenje dvorišta
uređenje vrta
betonska galanterija
terase i balkoni
vrtovi
fasade

kuće
montažne kuće
drvene kuće
pasivne kuće
niskoenergetske kuće
obiteljske kuće
vikendice
kuće prizemnice